dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaDespre noi

Despre noi

 

DexyFlex este o marcă înregistrată a Furtunuri Group, o companie cu 14 ani de experienta in vanzarea de furtunuri și fitinguri pentru fiecare aplicație în industrie.

 

Furtunuri și accesoriile acestora (fitinguri, coliere, cuple rapide, manomtri si multe altele) vindem din anul 2004. Intretrimp gama noastra sa largit si astazi putem satisface orice nevoie de  furtun, indiferent în ce scop va fi folosit și ce material ar trebui să fie. Oferim fitinguri pentru furtunuri hidraulice si industriale. In magazinul nostru online puteti contacta un operator care va accepta solicitarea dvs., va consulta și va proceda la executarea comenzi Dvs. Dacă cererea dumneavoastră nu este de competența și cunoștințele de operator, apoi în următorii 20 ... 30 minute veți fi contactat de specialist vanzari, cu care puteți găsi o soluție pentru fiecare caz legat de furtun sau fiting. Păstram pe stoc majoritatea produselor.

 

 

Sarcina noastră principală este de a oferi soluții pentru fiecare client. Noi am învățat foarte mult și am obținut o poziție foarte bună pe piață. Toate produsele sunt fabricate în Europa și SUA. Acest lucru este siguranta noastră și garantie pentru zero reclamatii. Furnizorii nostri s-au dovedit pe lunga durata de timp, cu experiență și tradiții impuse pe piata.

 

 


Share:
Print