dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaBlogFurtun Termoplastic

Furtun Termoplastic

Furtunurile termoplastice au multe avantaje față de furtunurile din cauciuc. Prin utilizarea lor se poate reduce costurile și a spori siguranța și eficiența în ceea ce priveste transportul diferitelor substanțe sau soluții.

Furtunurile termoplastice sunt caracterizate printr-o rezistență extremă la intemperii și coroziune externă. Conductivitatea lor slabă împiedică uzura galvanica sau electrolitica. Durabilitatea lor la coroziune este suficient de mare pentru a fi utilizat în medii acide sau alcaline.
Acest tip de furtunuri sunt extrem de ușoare în comparație cu furtunurile fabricate din alte materiale. Acest lucru asigură o instalare ușoară și utilizare ușoară și transportul furtunurilor ne necesitind utilizarea de echipamente suplimentare. Toate acestea economisește bani prin utilizarea lor.
Furtunurile termoplastice de la Dexyflex prezintă rezistență foarte scăzută agenți transportati. Prin urmare, este nevoie de mai puțină energie, care, la rândul său inseamna,  economie de bani. De asemenea, din cauza coificientului de frecare foarte redus la substanțe, furtunurile pot fi fabricate cu un diametru mai mic, ceea ce sporește și mai mult eficiența utilizării lor.
Furtunurile termoplastice, de asemenea, sunt caracterizate printr-o mai mare flexibilitate, în comparație cu alte materiale din care sunt produse furtunurile. Acest lucru asigura ușurința de utilizare, instalare și conectare în sistemele de conducte diferite. Flexibilitatea lor permite să le treceti printr-un spațiu îngust, și de a utiliza un număr redus de fitinguri.
Furtunurile din material termoplastic avind o conductivitate termică scăzută asigură pierderi minime de căldură și nevoia minimă de izolare.
O altă caracteristică a furtunurilor termoplastice este rezistența lor chimică. Cele mai multe substanțe sau amestecuri caracterizate prin activitate chimică ridicată nu intră în contact cu materiale plastice, spre deosebire de cele de cauciuc sau metal.
Furtunurile Termoplastice de la Dexyflex posedă un grad înalt de rezistență la abraziune. Stratul interior este rezistent la materiale abrazive și amestecuri cum ar fi funingine, praf și altele ..., interiorul este lis ceea ce asigura  un transfer optim.
Din moment ce furtunurile termoplastice sfidează efectele substanțelor agresive din sol, acestea sunt rezistente la rugina, coroziune și scalare, astfel încât întreținerea este minimă. Furtunuri fabricate din materiale de calitate asamblate și îngropate sub sol poate dura ani de zile, fără a avea nevoie de reparații.

 


Anumite aplicații ale furtunurilor termoplastice sunt:

 

 • În producția de hârtie, carton, mobila si alte produse din lemn
 • Transportul de combustibili, uleiuri
 • Gaze
 • Transferul de vopsea
 • În industria minieră
 • În industria electronică
 • In curs de dezvoltare imagini în laboratoare fotografice
 • În producția de alimente
 • Transport
 • Refulare sau aspirație de apa de canal
 • Aer condiționat și răcire
 • În producția de oțel
 • În spitale, in chimie sau laboratoare medicale

OL5 - Furtunuri termoplastic


Tubul: miez interior din poliester termoplastic

Intaritura: o singura impletitura din fibra de poliester.
Invelis: invelis exterior antiabraziv, din poliuretan stabilizat la raze UV si rezistent la microorganisme.
Domeniu de temperatura (medie): -40°C la +100°C;

Temperatura maxima de lucru la aer, apa si lichide cu continut de apa: +70°CShare:
Print
Nici o opinie