dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaBlogFurtunuri pentru combustibil pentru automobile

Furtunuri pentru combustibil pentru automobile

Utilizarea larga de petrol si a produselor sale in diferite sfere ale economiei a condus la impunerea de diverse inovatii si standarde, pentru a permite utilizarea acestuia pentru a fi atat de eficienta si sigura.  Combustibilii sunt substante inflamabile, prin urmare, important sa alegeti un furtun calitat  care corespunde nevoilor individuale ale clientului.

Furtunuri pentru combustibil sunt utilizate pentru a transfera combustibil intre diferitele parti ale sistemului de combustibil ale masinii sau realimentare de la rezervor extern. Din cauciuc sau plastic ranforsat compozit rezistent la torsiune si forfecare. Pentru a asigura ancorarea furtunurile de combustibil folosind cleme de metal, care a preveni scurgerile. Materialele folosite pentru producerea de furtunuri nu permit acumularea de incarcare si a reduce riscul de aprindere.

Automobile categoria usoara - principalele considerentele in ceea ce priveste furtunurilor sunt conectate la spatiul mic din sasiul vehiculului la sistemul motorului si de combustibil in ansamblu. Este descrisa folosirea unui furtun scurt si ingust care trebuie sa reziste la temperaturi si presiuni ridicate.

Camioane - camioanele au un consum mai mare de combustibil pe unitatea de timp si de marimea relativ mare permite utilizarea de furtunuri cu un diametru mai mare.
Utilaje industriale - multe dintre ele au motoare cu combustie interna si de alimentare cu combustibil, cum ar fi masini agricole, utilaje si altele. Aceste facilitati au un consum ridicat de combustibil și, de asemenea, pot folosi diferite tipuri de combustibili. Furtunuri pentru combustibil, care sunt utilizate ar trebui sa fie rezistente la sarcina si, de asemenea, sa furnizeze volum suficient combustibil.

Furtunuri pentru combustibil constau cel mai frecvent din trei straturi. Stratul interior este fabricat din cauciuc, componente durabile de combustibil. Una dintre cele mai comune materialul este din cauciuc NBR. Acesta este materialul folosit in furtunuri pentru combustibil FUEL 580-216, FUEL OIL 2A. Acest material permite ca tubul de combustibil pentru a rezista temperatura -40 la 80-90 ⁰C. Acestea sunt modelele utilizate pentru transportul diesel benzina, gaz si combustibili etanol. In plus, din cauciuc NBR este un material potrivit pentru combustibil de transport, in virtutea conductor sale precare (non-conductive). Proprietatile antistatice ale acestui material ajuta la reducerea riscului de aprindere prin scanteie.

Stratul interior reprezinta o consolidare, in care armatura depinde de expunerea furtunului la influente externe mecanice si stres. Pentru loturile mai moderate recomandate FUEL 580-216, care este folosit in masini diesel si benzina. Care au nevoie de o rezistenta ridicata la presiune este mai bine sa utilizati FUEL OIL 2A, a carui consolidare a textil sintetic rezista intindere si rasucire.

Strat exterior al treilea este destinat sa previna furtunului de influente externe de mediu. FUEL 580-216 are un strat exterior de rezistent la temperaturi de pana la 100⁰C si uleiuri cauciuc. Cand sunt expuse la mai multe efecte grave, cum ar fi ozonul, abraziune, flacara, ulei este recomandabil de a alege FUEL OIL 2A. Stratul sau exterior care contine CR anvelope care ofera o protectie mai mare.

 

O alta aplicatie de furtunuri de la Dexyflex pentru combustibil in vehiculele diesel cu indepartarea excesului de motorina putere in timpul motorului cu combustibil. In acest caz, este necesar pentru nafta opus furtun, care se intoarca diesel neutilizate inapoi in rezervor. Aceste furtunuri pot consta dintr-un singur strat de cauciuc rezistent la uleiuri ca modelul nostru standard pentru petrol inversa, care este folosit pentru transmiterea de aer, ulei, benzina si motorina au adaugat sau panglica ca model Cotton Oil B. In acest model utiliza cauciuc de calitate superioara - BNR si este folosit pentru a transporta petrol, pacura, benzina, etc.

Furtunuri pentru combustibil sunt disponibile, cu un diametru de 3,2 mm la 16 mm, pentru FUEL 580-216 si 3.2-16 mm pentru FUEL OIL 2A in functie de aplicatie

 

FUEL OIL 2A


furtun pentru vehicule


Tubul: Cauciuc neted NBR, rezistent la ulei si combustibil.
Intaritura: Textila sintetica de mare maleabilitate.
Invelis: Cauciuc special CR, rezistent la abrazine, flacara, ozon, intemperii si produse petroliere.
Limite temperatură: utilizabil in limita -40°C până la +90°C
Aplicatii: Pentru alimentarea cu combustibil a motoarelor cu combustie interna. Pentru lubrifiere si ungere.Share:
Print
Nici o opinie