dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaBlogFurtun PVC pentru vidanjare

Furtun PVC pentru vidanjare

Pentru functionare fara problem si eficiente pentru retea de canalizare, este necesare comitere la intretinere regulate.Aceasta asigurare exploatare calitate pe termen lung a instalatiilor, ca depune eforturi pentru prevenire si eliminare pe problem diferite pe scara. Nazuinta este de evitare purtate  si acumularea la poluanti de mecanice, care pot sa duca pana la infundare, rupere, spargere  ale tuburilor. Aceasta, la randul sau duce la pierderi de la curgere si reparatii. Intretinerea la timp si inlaturarea rapida ale problemerilor, care se apare in sisteme de canalizare, sunt de mare importanta pentru functiuneaza pe infrastructura de  de productie si de locuinta.


Alegerea furtunului de calitate pentru drenaj si canalizare este de curatare o investitie sigura in longevitatea sisteme si echipamente, a caror activitate este legata de transport, pompare si distributia apei, si de a rezolva rapid situatii urgenti  cum ar fi inundatii, scurgeri, blocaje si altele.

Furtunul de la Dexyflex pentru vidanjare – LAGINA/C este  conceput pentru curatare canalizare si drenaj in agricultura, aplicatii industriale, constructii, curatarea canalizare, namol, nisip si pietris, si asa mai departe.
El serveste pentru aspirarea si transportare apei, apa sarata, substante chimice usoare, lichide, etc.

Furtunul de la Dexyflex este fabricat din material PVC, interiorul este foarte flexibil, neted, extrem de elastic.
Furtunul are armare din spirala PVC rezistenta la socuri.  Este cu exterior PVC gofrat, rezistent la presare, agenti chimici, abraziune si intemperii.

 

Potrivit pentru utilizarea cu clima foarte rece la -30oC.

LAGINA / C


Tubul: Material superelastic , tare, flexibil si neted.

Intaritura: Spirala PVC rezistenta la socuri.
Invelis: Exterior gofrat , rezistent la presare, agenti chimici, abraziune si intemperii.
Aplicatii: Pentru sarcina medie absorbtie refulare apa,apa sarata, chimicale concentratie redusa,lichide etc.In  agricultura,aplicatii industriale, constructii, purjare canale,mal, ,deseuri,nisi psi pietris, etc.utilizabil in special in climate reci.

Potrivit pentru utilizarea cu clima foarte rece la -30oC.Share:
Print
Nici o opinie