dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaBlogProtectii pentru furtunuri

Protectii pentru furtunuri

Varietatea largă de furtunuri, care sunt folosite pentru diferite activități și în medii diferite, sunt adesea supuse unor condiții externe nefavorabile. Cu scopul să funcționeze cit mai mult timp și sa fie cit mai eficiente, se recomandă să se utilizeze manșoanele și spiralele de protecție.

 

Diferitele tipuri de mansoane și spirale de protectie, protejează furtunurile de deteriorări accidentale și de uzura lor naturală. În acest fel, minimizeaza efectul diferitilor factori externi, cum ar fi abraziunea, stresul mecanic, etc.O importanță deosebită are, deasemeni, siguranța fluxului de lucru atunci când se utilizează manșoanele și spiralele de protecție pentru furtunuri, ofera o organizare și funcționare mai ușora de prin reducerea riscului de accidente.

 

Tuburi de protectie textile, spirale PVC si tuburi PVC - Sunt potrivite pentru protective furtunelor, tuburilor si cablurilor.

Tuburi de protectie textile sunt potrivite pentru sisteme hidraulice și pneumatice. Scopul lor principal este de a reduce pierderile cauzate de șocuri sau vibrații. Ele sunt rezistente la stres mecanic și sunt compatibile cu uleiuri și produse organice. Au o rezistență bună la abraziune, în conformitate cu ISO 6945. Ele pot proteja unul sau mai multe bucati. Structura textile folosite asigura o stabilitate optima.
Spirale de PVC (polietilena HDPE) au o bună rezistență la raze UV și abraziune. Ei au o mare densitate a materialului, deoarece acest lucru le face practic și ușor de reglat. Potrivit pentru protecția furtunurilor și tuburilor, care acoperă una sau mai multe unitati.

Tuburi de protectie textile


protectori pentru furtuni


Temperatura de lucru: -40°C la +100°C

Caracteristici: manșon de protecție rezistente la abraziune.

Aplicatii: protejeaza inpotriva abraziunii, poate tine mai multe furtunuri inpreuna, in caz de scurgere disperseaza jetul.
 Share:
Print
Nici o opinie