dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaBlogPVC Furtun pentru gaz din PVC

PVC Furtun pentru gaz din PVC

PVC-ul este cel mai folosit materialul pentru a face furtunuri din material plastic.
Unele dintre motivele alegerii PVC-ului sunt urmatoarele:

 

  • Sunt durabile in timp
  • Se economiseste resurse și bani
  • Sunt rezistente la coroziune și influențe externe
  • Sunt ușor de instalt și întreținut
  • Sunt prietenoase cu mediul
  • Sunt ușoare și durabile în timpul exploatării
     


Scopul principal al furtunurilor de gaz din PVC este transportul gazelor sub presiune. Din cauza că o caracteristică principală la care furtunurile de gaz trebuie să adere, este rezistenta la presiune inalta. Furtunurile de calitate sunt realizate din materiale cu rezistență ridicată, prevenind astfel fisuri și divizare pe lungimea furtunului.

Furtunurile de gaz din PVC au panglica, ceea ce mărește rezistența la presiunea interioară, provocată de gazul care trece, precum și influențele mecanice exterioare ale zonei înconjurătoare. Unul dintre principalele avantaje ale furtunurilor realizate din PVC material său rezistent la eroziune și inerția chimică. Din această cauză aceste furtunuri pot fi folosite în diferite condiții. Utilizarea și exploatarea furtunuri din PVC este ușor, deoarece acestea sunt flexibile și pot fi rulate în timpul utilizării.

Furtunurile de gaz pot fi folosite în subteran precum și în sistemele, îngropate sub suprafața solului. Acest lucru este posibil, deoarece materialul flexibil se adaptează ușor atunci când straturile de sol sau de deasupra furtunului sunt, astfel distribuită uniform încât presiunea este pe toata suprafața tubului. Furtunele din PVC pot fi supuse la presiuni mari, atunci când acestea sunt instalate în subteran, pentru că posedă plasticitate, chiar și atunci când pereții lor nu sunt groase.

Flexibilitatea acestor furtunuri permite trecerea lor prin fisuri și spații înguste, fără probleme, ceea ce ajută la instalarea și economisește resurse. Se fac reparatii mai ușor si inlocuirea tuburilor vechi de gaz. Materialul previne acumularea de depozite sau contaminări biologice. Aceste calități permit furtunurile să fie realizate din mai multe straturi și fara strat special de protecție, care este, de asemenea, o scădere a cheltuielilor.

Alegerea unui furtun de calitate pentru gaz din PVC, garantează exploatarea îndelungată și ușora, asigurind o eficiență ridicată.

TUPGAZ GPL


furtun pentru propan-butan


Tubul: material special din PVC, rezistent la GPL,butan/propan

Aplicatii: Pentru refulare GPL, butan, propan
Domeniu de temperatura: -10°C / +60°CShare:
Print
Nici o opinie