dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaBlogFurtunuri pentru bitum si asfalt

Furtunuri pentru bitum si asfalt

Furtunurile de la Dexyflex pentru bitum si asphalt gasesc aplicatie pentru transportare de produse petroliere cu inalta presiune. De asemenea, acest tip de furtunuri utilizat pentru transportare amestecuri continand etanol, benzina, petrol si alte produse cu inalta presiune de lucru. Acest lucru necesita furtunurile sunt realizate din materiale de calitate si sunt rezistente la stres mecanic.

Furtunul pentru bitum si asfalt GOODYEAR PYROFLEX a fost dezvoltat pentru a satisface nevoile clientilor in aplicatii care implica transferul de aspiratie sau amestecuri de petrol si asfalt. Structura acestui furtun consta dintr-un strat interior, un invelis exterior si armare care cuprinde  furtunul de consolidare a rezistentei mai mare la factorii mecanici si a preveni indoirea.

Stratul interior al furtunului pentru bitum si asfal GOODYEAR PYROFLEX  se compune din rezistenta deosebita combustibili și uleiuri, cauciuc sintetic nitril negru RMA Clasa A. Exterioara este fabricata din cauciuc sintetic neopren negru RMA Clasa A. Atat stratul interior si exterior este foarte rezistent la uleiuri. Stratul exterior se termina cu coaja. Pentru a asigura o mai mare rezistenta si durabilitate structura furtunului include armare, care ofera o rezistenta mai mare atunci cand functioneaza in conditii nefavorabile. Armatura consta din tesaturi spirala din fibre sintetice, spirala din metal.

Domeniu de temperatura pentru operarea acestui furtun este de la  -37˚C  pana la +177˚C
 

GOODYEAR PYROFLEX®

Bitum & asfalt fierbinte

 

 

Aplicatii: Un furtun de inalta calitate de mare presiune pentru transferul produselor pe baza de titei pentru transportul amestecurilor de etanol, benzine, uleiuri si alte produse petroliere la presiuni de lucru inalte.
Constructia tubului: Cauciuc sintetic negru din nitril RMA Clasa A ( Rezistenta ridicata la produse petroliere) special pentru combustibili
Invelis: Cauciuc sintetic din neopren negru RMA Clasa A (Rezistenta ridicata la produse petroliere), cu terminatie infasurata.
Intaritura: Impletitura spiralata din tesatura sintetica cu fir elicoidal
Temperatura: -37°C la +177˚CShare:
Print
Nici o opinie