dexyflex.ro
www.dexyflex.ro

Clientii nostri se intorc, furtunurile noastre nu

DexyFlex®‎

AcasaBlogFurtun de radiator

Furtun de radiator

Dezvoltarea tehnologiilor auto reduce volumul destinat motorului si pentru aer condiționat iar in zona pentru pasageri, se adăugând turbosuflante, controlat electronic. Rezultatul este o creștere semnificativă a temperaturii de funcționare în interiorul mașinii. Aceste temperaturi ridicate necesită ca, componentele să fie răcite prin simpla utilizare a furtunurilor de radiator, prin care circulă lichidul de răcire. Acest tip de furtun trebuie să reziste la temperaturi ridicate, motiv pentru care furtunurile moderne ale radiatorului sunt realizate din cauciuc EPDM care rezista la temperaturi de lucru cu intervale de la -40 la +125 °C Din cauza volumelor mici a nacelelor motorului, furtunurile pentru lichidul de răcire ar trebui să poată modela ușor pentru a utiliza în mod optim spațiul disponibil, de asemenea sunt potrivite pentru a fi utilizate în diferite tipuri de vehicule dintr-o altă clasă și mărime. furtunurile radiatorului sunt făcute să reziste la presiunea din mediul de lucru al motorului auto. De asemenea, este necesar,sa reziste la vibrațiile produse de motor în timpul funcționării, precum și la condițiile meteorologice nefavorabile. Pentru a sporii rezistența furtunurilor  radiatorului i s-au adăugat intarituri.

 

Furtun de la Dexyflex de răcire sunt furtunuri de cauciuc destinate transportului de apă și / sau agenți de răcire lichizi, cum ar fi antigel, ulei și altele asemenea.

Furtunurile Radiator L/L, Radiator – ISI RAD si Radiator 3 sunt fabricate cu tubul de cauciuc EPDM rezistent la fluide de răcire, ulei si  înaltă temperatură. Invelis este, de asemenea, din cauciuc rezistent special, care il protejeaza de uzura si intemperii Pentru mai mare rezistenta si durabilitate au construit consolidarea unei panglica textile.

Furtunurile de la Dexyflex sunt utilizate pentru transportul de apă fierbinte, fluide și lichide antigel in sisteme de racire in sisteme de racire, la motoare autovehicule si stationare.
Domeniu de temperatură lor este -40 ° C ÷ +125 °C


Radiator L/L


Tube: heat and anti-freeze liquids resistant EPDM rubber

Reinforcement: high tensile synthetic textile

Cover: heat, ageing and weather resistant EPDM rubber

Application: for conveying hot water mixed with anti-freeze liquids in cooling systems, automotive and stationary engines

Temperature range: suitable for use in the range -40°C to +125°CShare:
Print
Nici o opinie